Internaţionalii moldoveni Armaş şi Gaţcan, învinşi în campionatul Rusiei

Embed:

Internaţionalii moldoveni Igor Armaş şi Alexandru Gaţcan au fost învinşi în campionatul Rusiei. Kuban Krasnodar a pierdut meciul cu Rubin Kazan cu 0-1, iar Rostov a fost învinsă de Spartak Moscova cu scorul de 3-1.

Rubin Kazan a învins, pe teren propriu, formaţia Kuban Krasnodar cu scorul de 1-0 în cea de-a noua etapă din Premier Liga. Singurul gol al meciului a fost înscris de fundaşul italian Salvatore Bochetti, la finalul primei reprize. Pe durata reprizei secunde, cele două formaţii au jucat cu câte un om mai puţin în teren după eliminările lui Tore, de la gazde, şi Dealbert, de la oaspeţi. La Kuban, fundaşul moldoveanu Igor Armaş a jucat tot meciul, în timp ce la Rubin moldoveanul Mihai Plătică nu a fost trecut pe foaia de joc.

Spartak Moscova a obţinut prima victorie după o pauză de o lună. Echipa din capitala Rusiei a învins în deplasare FC Rostov cu scorul de 3-1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 27 prin Emenike, iar Ari a dublat avantajul moscoviţilor în minutul 64. Emenike şi-a trecut în cont dubla peste 7 minute. Rostov a înscris golul de onoare aproape de încheierea partidei prin francezul Sinama-Pongolle. La gazde internaţionalul moldovean, Alexandru Gaţcan a fost integralist.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu