Interlopul român care a TERORIZAT Italia, PRINS. Capul rețelei a fost dat de gol pe Facebook (FOTO/VIDEO)

Românul, care a terorizat Italia prin jafurile și tâlhăriile pe care le-a comandat, a fost prins.

Dănuț Văduva a fost săltat de procurorii din Iași, după ce a dat de mai bine de o lună în urmărire europeană. Bărbatul a fost dat de gol tocmai de unul dintre "locotentenții" săi care acționa în Sardinia.

Individul scrisese pe Facebook că este angajatul unei asociații internaționale de furturi și jafuri, scrie libertatea.ro.

Dănuț Văduva a devenit unul dintre cei mai cunoscuți interlopi români din Italia. Jurnaliștii italieni scriu că, încă din 2014, interlopul a pus bazele unei rețele de crimă organizată formată din zeci de persoane.

Nu mai puțin de șapte persoane formează nucleul dur al grupului.

Liderul bandei este Dănuț Văduva, ajutat de fratele său geamăn Florin, Gheorghe Cringuș, Petru Soare, Gabriel Atănăsoaie, Marian Sever Crețulescu și Victor Micu.

Indivizii au vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, și, potrivit anchetatorilor italieni, erau autorii unor jafuri bine puse la punct. Cele mai multe dintre lovituri erau date noaptea.

Gruparea ataca case de lux din Sardinia, benzinării, firme, baruri, supermarketuri, dar și locuri bine păzite. Au jefuit inclusiv un port maritim, unde au tăiat cu flexul două seifuri în care se aflau sume importante de bani.

Întreaga operațiune a fost suprinsă de camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor italieni, gruparea era bine organizată. Fiecare detaliu era puns la punct în așa fel încât fiecare membru al rețelei știa ce trebuia să facă. Nu acționau haotic și nu se temeau că vor fi prinși.

MAI MULTE DETALII AFLAȚI PE LIBERTATEA.RO.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu