INTERESANT! Descoperă ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta, scrie elli.ro.

IANUARIE

Doamnele care se nasc în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, serioase și conservatoare. Femeile născute în această lună sunt predispuse să fie foarte critice și nu vor să vorbească despre propriile lor sentimente. Ele se apropie doar de oameni care sunt la același nivel intelectual și care împărtășesc aceleași opinii asupra vieții.

FEBRUARIE

Femeile lunii februarie sunt foarte romantice și trebuie să le trateze cu răbdare. Nu orice persoană le poate înțelege, din cauza asta, starea lor este mere în schimbare. Aceste femei au un mod abstract de gândire. Trebuie să știi că, dacă le trădezi, niciodată nu o să mai vrea să te vadă.

MARTIE

Femeile din această lună au carisma puternică și farmec. Ele sunt foarte loiale și dedicate. Aceste femei se îndrăgotesc greu. Ele sunt, de asemenea, foarte drăguțe, până când le superi. Dar să trăiești cu o persoană care este născut în martie este o adevărată plăcere.

APRILIE

Acestea sunt diplomate și pot interacționa destul de ușor cu fiecare persoană. Cele mai multe dintre ele sunt foarte geloase, iar dacă se întâmplă să le faci ceva rău, este mai bine pentru tine să te muți departe. Femeia aprilie te poate face cel mai fericit om de pe Pământ. Ele își deschid sufletul pentru cei care le câștigă încrederea.

MAI

Este posibil ca aceste femei să fie  foarte persistente și loiale principiilor pe care le au. Ele sunt, de asemenea, foarte atractive, iar acest lucru, combinat cu caracterul lor dificil, le poate face periculoase pentru orice om care se implică într-o relație cu ele.

IUNIE

Acestea sunt curioase și creative. Defectul lor este că vorbesc înainte de a gândi. Femeile iunie cred că este mai bine să spui adevărul în față, decât să vorbești pe la spate. De asemenea, ele sunt foarte periculoase în dragoste și de foarte multe ori oamenii devin o jucărie în mâinile lor.

IULIE

Doamnele născute în iulie sunt foarte cinstite, misterioase, frumoase și inteligente. Ele nu doresc conflicte și sunt foarte politicoase cu toată lumea. În plus, dacă le trișezi, nu vor uita niciodată.

AUGUST

O combinație unică de egocentrism și inimă mare. Ar trebui să încerci să nu te pui cu aceste femei, că mai devreme sau mai târziu, ea va câștiga. Femeile născute în luna august au un simț al umorului excepțional, dar nu le place să fie batjocorite. În cazul în care se întâmplă acest lucru, nu veți ști ce v-a lovit. Ei doresc întotdeauna să fie în centrul atenției. În prezența lor, bărbații își pierd capul.

SEPTEMBRIE

Aceste femei sunt disciplinate și frumoase. Ele nu iartă pe cei care trădează. Prin urmare, ar trebui să fiți atenți să nu le faceți rău, deoarece acestea vor căuta răzbunare. Aceste femei doresc relații lungi, ceea ce înseamnă că ele nu sunt doar pentru o singură noapte. Pe de altă parte, ele sunt foarte critice și au așteptări ridicate ale partenerilor lor.

OCTOMBRIE

Doamnele născute în luna octombrie au un caracter puternic. Ele sunt foarte emoționale, dar nu plâng în fața altor persoane. Ele sunt foarte inteligente și nu își deschid sufletul pentru toată lumea, deoarece cred că oamenii tind să abuzeze de ea. Celelalte femei le urăsc.

NOIEMBRIE

Femeile noiembrie sunt întotdeauna cu un pas inaintea celorlalti și pot recunoaște foarte ușor o minciună. Nu ar trebui să te joci cu aceste femei, deoarece vei primi ce e mai rău la sfârșit.

DECEMBRIE

Doamnele născute în decembrie pot fi nerăbdătoare, dar norocos, deoarece găsesc întotdeauna o modalitate de a ieși din orice situație. Aceste femei știu cum să ridice starea de spirit. Ele au o inimă deschisă. Ele sunt predispuse la a-i răni pe ceilalți foarte mult.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu