INTERESANT! Cum arată ”şcoala Harvard” a lui Moş Crăciun. E cea mai longelivă instituție de acest gen (FOTO)

”Harvard of Santa Schools“ a instruit în acest an peste 200 de cursanţi care vor să devină Moş Crăciuni autentici.

Şcoala a fost fondată în 1937 şi este recunoscută pe plan internaţional ca cea mai longevivă instituţie de acest gen din lume.

Pentru a fi Moş Crăciun se pare că este nevoie de mai mult decât un simplu costum roşu şi o barbă albă. De aceea, în fiecare an, sute de aspiranţi la titlul de Moş Crăciun urmează un curs intensiv de trei zile la „Harvard of Santa Schools“ din America.

Mai mult de 200 de bărbaţi şi femei din întreaga lume au învăţat cum să interpreteze rolul lui Moş Crăciun cât mai autentic. Aceştia au fost instruiţi cum să facă jucării pentru cadourile copiilor şi cum să se comporte când merg prin centrele comerciale şi pieţele din întreaga lume, scrie businessinsider.com. Cursul, care s-a derulat în perioada 18-20 noiembrie, a fost deschis atât moşilor singuri, dar şi cuplurilor care şi-au dorit să devină domnul şi doamna Crăciun. „Este un privilegiu să fii Moş Crăciun“, a spus Thomas Valent, actualul decan al şcolii, împărtăşind o parte din secretele dezvăluite în cadrul cursului.

În cadrul cursului, participanţii află istoria lui Moş Crăciun, cum trebuie să se comporte cu un ren şi care sunt cele mai noi jucării şi gadget-uri de pe piaţă.

Cei 200 de candidaţi la titulatura de Moş Crăciun au fost învăţaţi să vorbească prin intermediul semnelor, în cazul în care ajung la copii cu deficienţe de auz.

Şcoala este o organizaţie non-profit, cu angajaţi plătiţi, cursurile nefiind deloc ieftine. Preţurile încep de la 450 de dolari pentru un student şi ajung la 950 de dolari pentru cuplurile care vor să devină domnul şi doamna Crăciun.

Aspectul este totul atunci când vine vorba de interpretarea rolului de Moş Crăciun. În camera de make-up, participanţii învaţă cum să-şi răsucească mustăţile, să aplice fard de obraz şi să-şi îngrijească barba. 

Cursul strânge participanţi din întreaga lume, inclusiv SUA, Canada, Danemarca şi Norvegia.

Sursa

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu