Interceptări telefonice care ar putea crea un nou SCANDAL POLITIC. Nume citate: Filat, Vicol, Recean, Ciocan, Streleţ (AUDIO)

Embed:

Interceptări ale convorbirilor telefonice ale şefului Inspectoratului fiscal de stat, Nicolae Vicol, cu mai mulţi demnitari de stat au fost expediate astăzi presei de pe adresa unui grup autointitulat "Procurori Pentru Adevăr".  

Interceptările conţin discuţii între Nicolae Vicol şi premierul Vlad Filat, pe tema "Draexlmaier", dar şi despre blocarea conturilor preşedintelui Adunării Populare, Dmitri Constantinov. 

 

De asemenea, sunt prezentate şi înregistrări ale discuţiilor telefonice dintre Nicolae Vicol şi ministrul de Interne, Dorin Recean. Ultimul pare a fi foarte supărat că şeful Inspectoratului fiscal de stat nu ar fi îndeplinit nişte idicaţii

Mai sunt nişte decupaje audio cu liderul fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, cu preşedintele Comisiei Electorale, Iurie Ciocan şi cu subalterni din raioane ai şefului de la Fisc.

Problema este că autenticitatea acestor înregistrări nu a fost confirmată. Centrul Naţional Anticorupţie a refuzat să facă vreun comentariu în legătură cu aceste interceptări, iar procurorii anticorupţie au spus că s-ar putea să formuleze un punct de vedere la un briefing programat la ora 17.00. 

Menţionăm că "Procurori Pentru Adevăr" au expediat şi o scrisoare către presă, pe care v-o prezentăm mai jos:

 

Scrisoare Catre Mass Media 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu