ÎNTÂMPINAȚI DE FANI LA TIRANA. Tricolorii au ajuns în Albania cu două zile înaintea meci

Embed:

Naționala de fotbal a Republicii Moldova a ajuns aseară în Albania, acolo unde va disputa un nou meci din preliminariile Campionatului European din 2020. "Tricolorii" au avut parte de o surpriză imediat după ce aterizat la Tirana.

Fotbaliștii au fost întâmpinați la aeroport de câțiva suporteri moldoveni, care au ajuns în Albania pentru a susține reprezentativa noastră.

"Am venit împreună cu băiatul ca să susținem echipa națională."

"Am venit în Albania că să susținem echipa Moldovei. Credem în ea. Vom face tot posibilul ca să câștige. Sperăm să ajungă pe locul întâi."

“Am venit din Republica Moldova aici ca să susținem echipa noastră. Credem că totul va fi bine. Băieții sunt tari și le urăm succes.”

Echipa națională a Republicii Moldova va susține în această seară antrenamentul oficial pe Elbasan Arena și vor face ultimele declarații înaintea partidei cu Albania.

Tricolorii au obținut victorie în ultimul meci din preliminarii, reușind să învingă la Chișinău cu 1-0 selecţionta Andorrei. De partea cealaltă, în ultimul său meci, Albania a fost învinsă cu același scor de Islanda.

Partida Albania - Moldova se va disputa mâine seara cu începere de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu