Întâmpinat la aeroport cu fanfara. Vicecampionul la luptele greco-romane Victor Ciobanu a revenit în țară (VIDEO)

Embed:
Vicecampionul la luptele greco-romane Victor Ciobanu a revenit în țară. Tânărul a luat medalia de argint la mondialele de la Budapesta. Sportivul, care este angajat al Poliției de Frontieră, a fost întâmpinat la aeroport cu fanfara de colegii de muncă și de prieteni.

Sportivul moldovean spune că a rămas plăcut surprins de surpriza pregătită de colegii săi: "Mă bucur foarte mult că m-au întâlnit colegii de la serviciu. Nu m-am așteptat că va fi așa frumos. Mulțumesc echipei mele, antrenorilor care au venit și prietenilor".

Luptătorul a avut o evoluție superbă în cadrul competiției din capitala Ungariei. Sportivul moldovean a fost învins abia în finală de rusul Serghei Emelin.

"Toți adversarii au fost foarte pregătiți. Primul cu care m-am luptat a fost ungurul, a doua a fost cu germanul, o luptă foarte grea și a treia cu China, un luptător puternic și foarte rapid se mișca", a menţionat Victor Ciobanu.

"A fost pregătit foarte bine. Înainte de plecare am avut, aici pe loc la Chișinău, un antrenament. Iar 15 zile am avut antreamente la Timișoara. Într-adevăr mă așteptam la un rezultat bun din partea lui", a declarat Mihai Cucu, antrenor.

Victor Ciobanu a adus sportului moldovenesc prima medalie de argint din ultimii 23 de ani la Campionatul mondial de seniori la lupte greco-romane.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu