Întâlnire secretă între oficiali. Preşedintele României, cină la NATO cu Theresa May şi liderii Olandei şi Belgiei (VIDEO)

O întâlnire secretă a avut loc aseară, la Bruxelles, la comandamentul NATO din capitala belgiană. Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul britanic Theresa May. La discuţii au participat şi premierul Belgiei şi cel al Olandei.

Întâlnirea nu figura pe agenda şefilor de stat şi până în acest moment nu avem detalii despre tema discuţiilor purtate. Ştim doar că astăzi Theresa May urmează să se întâlnească şi cu preşedintele francez Emmanuel Macron, într-un efort de intensificare a discuţiilor pentru a ajunge la un acord pentru retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană, scrie digi24.ro.

Săptămâna viitoare, preşedintele Klaus Iohannis va participa la recepţia oferită de Prinţul Charles cu ocazia împlinirii a 70 de ani. În cadrul aceleiaşi vizite, şeful statului va avea din nou o întâlnire cu premierul britanic Theresa May, anunţată, recent. Cei doi vor vorbi despre relația bilaterală şi stadiul negocierilor privind Brexit, în condiţiile în care ţara noastră are o comunitate mare de români ce munesc în Marea Britanie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu