ÎNTÂLNIRE DE COŞMAR pentru o femeie. A fost abandonată pe munte de bărbatul cu care era la întâlnire

Sarah Wylie, 24 de ani, a povestit că a avut o întâlnire de coșmar cu un bărbat cu care vorbea pe internet de trei săptămâni. După ce tânăra s-a tăiat la mână într-un ciot de copac, el i-a oferit drept pansament ciorapul lui.  Dezastrul s-a întâmplat după ce Sarah a organizat o primă întâlnire romantică care consta în a urca pe munte la răsăritul soarelui, potrivit libertatea.ro.

Tânăra a mai spus că imediat ce l-a întâlnit pe bărbatul cu care vorbise doar pe internet a simțit o energie negativă, dar a decis să meargă în continuare pe munte. 

Dar în timpul coborârii, Sarah a alunecat pe o piatră și s-a rostogolit până a ajuns lângă niște copaci. În încercarea disperată de a se salva, tânăra a apucat un ciot al unui copac, dar s-a tăiat la mână.

Și ca lucrurile să fie și mai rele, bărbatul care era cu ea a lăsat-o pe munte, spunându-i brusc că trebuie să ajungă la muncă. Înainte de a o lăsa singură, el i-a cerut înapoi ciorapul pe care i-l dăduse. Din fericire, tânăra a fost văzută de doi pompieri și a fost dusă la spital.

Ea a avut nevoie de operație, rana de la mână necesitând 22 de copci. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu