Instanţa i-a permis Marinei Tauber să iasă din casă

Deputatul Partidului ŞOR, Marina Tauber aflată în arest la domiciliu, va avea dreptul să părăsească locuința între orele 8:00 şi 20:00 până în data de 22 octombrie, atunci când expiră termenul arestului la domiciliu. Decizia a fost pronunţată  în lipsa procurorului care se ocupă de acest caz.

Atâta Tauber, cât şi avocatul acesteia, Iulian Balan nu au  comentat decizia instanţei de judecată.

"Eu astăzi nu o să comentez. Vom ieşi cu declaraţii adiţionale.

-În aceste condiţii cum vă faceţi campanie electorală?

- Eu din păcate nu pot să-mi fac campanie electorală.Îmi sunt private toate drepturile. Nu comentăm. Vom reveni cu un comunicat", a spus deputat al Partidului ŞOR, Marina Tauber.

Procurorul de caz, Victoria Furtună a precizat că nu înţelege de ce s-a luat această decizie, dacă argumentele aduse de Marina Tauber au fost aceleaşi ca şi data trecută, când s-a hotărât aplicarea măsurii de arest la domiciliu pentru aceasta. În cele din urmă, Furtună precizat că va analiza decizia instanţei şi ulterior va decide dacă o va contesta la Curtea de Apel Chişinău.

Marina Tauber este cercetată penal pentru că ar fi implicată în frauda bancară. Imunitatea ei şi a colegei sale de partid Reghina Apostolova a fost ridicată în data de 16 septembrie, cu voturile a 56 de deputaţi, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu