Inspectorii de patrulare, cu ochii pe şoferii nedisciplinaţi din nordul ţării. Un conducător auto buclucaș le-a dat bătăi de cap poliţiştilor

Embed:

În aceste zile, poliţiştii Inspectoratului Naţional de Patrulare trag pe dreapta şoferii nedisciplinaţi din nordul ţării care nu şi-au achitat amenzile sau încalcă limita de viteză. Luaţi la ochi sunt şi conducătorii auto care urcă băuţi la volan.

Noaptea trecută, oamenii legii au oprit un şofer care conducea beat criţă. Bărbatul buclucaș le-a dat bătăi de cap poliţiştilor. Acesta a refuzat să coboare din maşină, spunând că nu el se afla la volan.

Şoferul s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permis de conducere. Dimineaţă inspectorii au oprit, pe traseu, un microbuz de pe ruta Bălți-Edineț plin până la refuz cu pasageri.

Oamenii spun că zilnic sunt nevoiţi să ajungă la destinaţie înghesuiţi.

Mai mulţi vitezomani traşi pe dreapta s-au făcut că plouă în privinţa amezilor neachitate.

Acţiunile poliţiştilor au drept scop reducerea numărului de accidente.

"Cele mai multe accidente rutiere s-au produs acolo unde conducătorii auto implicați erau în stare de ebrietate la volan", a declarat Radu Lachei, comandant de pluton, INP.

De la începutul acestui an, în regiunea de nord a țării s-au produs 242 de accidente, în care şi-au pierdut viaţa 45 de oameni, iar alţi 287 au fost răniţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu