ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Un adolescent a fost obligat de tată să ascundă cadavrul mamei ucise și să tacă

Un adolescent de 17 ani din comuna Hîrlău, judeţul Iași, le-a mărturisit vecinilor că tatăl i-a ucis mama și apoi l-a forţat să ascundă urmele crimei. Alertaţi de vecini, poliţiştii au descoperit trupul femeii îngropat în apropierea casei.

Femeia de 33 de ani a fost găsită la câţiva paşi de casă. Soţul femeii şi fiul de 17 ani ar fi îngropat-o pe ascuns în a treia zi de Crăciun. Poliţiştii au intrat pe fir abia la cinci zile după crimă, după ce adolescentul le-a mărturisit totul unor vecini, scrie digi24.ro.

Anchetatorii au început abia luni să sape în locul indicat de adolescent şi au găsit trupul mamei sale. Vor să afle acum și dacă femeia decedase în momentul în care a fost îngropată.

Martorii le-au povestit investigatorilor că ultima dată când au văzut victima, pe 27 decembrie, femeia se certa cu soţul ei, acesta a lovit-o şi ea a căzut la pământ inconştientă. 

Dacă soţul va fi închis pentru crimă, atunci băiatul său şi cele două surori mai mici vor ajunge la orfelinat, dacă nu se găsesc rude care să îi crească pe copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu