INP se spală pe mâini. Vezi cum explică oameniil legii accidentul de la Peresecina

Maşina de serviciu a INP se deplasa cu girofarul inclus, iar accidentul a fost provocat de conducătorul automobilului, ce a fost lovit de TIR. Asta afirmă INP, care a publicat pe pagina sa de Facebook o precizare în legătură cu accidentul rutier produs, ieri, în localitatea Peresecina, raionul Orhei. 

INP menţionează că, după ce poliţiştii au sesizat o încălcare, automobilul de serviciu a efectuat întoarcerea peste linia continuă dublă, semnalizând din timp manevra și asigurîndu-se.

La rândul său, autovehiculul de model Toyota Corolla, de pe bordul căruia au fost scoase imaginile, care se deplasa în spatele echipajului, a oprit. Imediat, din partea dreaptă a acestuia, un alt autoturism, de marcă Seat, pentru a evita impactul cu mașina din față a schimbat direcția de deplasare spre dreapta. În consecinţă, acesta s-a ciocnit lateral cu un autocamion de model DAF, ce se deplasa pe prima bandă de circulație.

Potrivit INP, sesizând faptul producerii accidentului rutier, inspectorii au revenit la faţa locului și s-au asigurat că nu sunt victime. Ulterior, au solicitat intervenția grupei de documentare a accidentelor rutiere din cadrul IP Orhei.

INP precizează că pe cazul dat a fost pornit un proces contravenţional, cauza producerii accidentului fiind devierea de la direcţia de deplasare de către conducătorul autoturismului Seat.

CITEŞTE ŞI (VIDEO) Accident la Peresecina. MOMENTUL în care un camion a intrat într-un automobil, după ce o maşină a INP a virat brusc la stânga

Lasă un comentariu