INOVAŢIE demnă de filmele SF! Galaxy S7, primul telefon care va avea senzor de retină

Noul smartphone Samsung Galaxy S7 va fi primul telefon din istoria sud-coreenilor care va include o facilitate demnă de filmele SF. Telefonul se va debloca atunci când îl priveşti, pe baza amprentei de retină, transmite gadgetreport.ro. Senzorul va înlocui pe cel de amprentă, prezent pe generaţiile S5 şi S6.

Sammobile relatează că senzorul de retină sau de iris, aşa cum mai este cunoscut, a fost dezvoltat de sud-coreeni pentru a oferi acel factor "wow" în faţa concurenţei acerbe făcute de Apple cu iPhone 6s.

Noul senzor de retină va inregistra amprenta oculară a proprietarului, iar în momentul în care acesta va privi telefonul, Samsung Galaxy S7 se va debloca. Potrivit experţilor, senzorul de retină va face practic imposibilă deblocarea telefonului de către altă persoană, pentru că fiecare om are o amprentă de retină unică.

Noul senzor de retină nu va fi o premieră în materie. Microsoft a introdus acest senzor deja pe modelele Lumia 950 si Lumia 950 XL.

Dincolo de aceste facilităţi, noul Samsung Galaxy S7 ar urma să revină la standardul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, şi să includă o nouă soluţie de optimizare a bateriei, Graphene Superfast, care va încărca telefonul în 15 minute!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu