Inna va concura la Madrid pentru trofeul categoriei "Best European Act", în cadrul MTV Europe Music Awards 2010

Embed:

Interpreta româncă Inna va concura la Madrid pentru trofeul categoriei "Best European Act", alături de mai mulţi interpreţi lansaţi cu mare succes şi deveniţi deja celebri atât pe plan european cât şi internaţional. Pe 7 noiembrie, capitala spaniolă va găzdui premiile MTV Europe Music Awards 2010.

Elena Alexandra Apostoleanu din Mangalia a câştigat deja patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009. Acum, interpreta merge mai departe şi intenţionează să concureze la Madrid cu Enrique Iglesias, Swedish House Mafia şi interpretul rus Dima Bilan, câştigătorul Eurovisionului din 2008, de asemenea dublu premiat la MTV Russian Music Awards 2005.

Site-ul MTV.ro este deschis până pe 4 noiembrie pentru cei care doresc să o voteze pe Inna. Românca însă şi-a adjudecat deja trofeul pentru categoria "Best Romanian Act", care îi va fi înmânat în cadrul aceluiaşi eveniment. Presa din România scrie că Inna pregăteşte o surpriză pentru fanii săi. Deşi nu a spus despre ce este vorba, mai mulţi producători cred că este vorba de o colaborare cu David Guetta

Lasă un comentariu