Inna, de nerecunoscut la un concert. Ce ținută a purtat interpreta (FOTO)

Inna și-a obișnuit fanii cu apariții care mai de care mai sexy, așa că la cel mai recent concert, admiratorii au fost șocați să o vadă într-o ținută largă, fără tăieturi sau decolteu, scrie libertatea.ro.

Inna a susținut, marți seară, un concert la un restaurant din București, unde a mers îmbrăcată într-o salopetă largă, cu mâneci lungi, închisă până la gât, dar cu sandale sexy, cu toc. Totuși, ținuta i-a surprins pe fanii obișnuiți cu un stil mult diferit.

Cântăreața a părut însă că s-a simțit extrem de confortabil și a transmis energie pozitivă în jurul ei.

Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Solista, care a adoptat stilul muzical dance, este cea mai cunoscută artistă româncă de peste hotare, numele ei fiind alăturat de multe ori cu a devenit cunoscută după ce a lansat în 2008 single-ul HOT, care în scurt timp a devenit un hit la radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. În 2009 Inna a lansat primul său album, "Hot", care a ajuns pe primele locuri în topurile europene. În acelaşi an, solista a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada.

În 2009 şi 2010 Inna a câştigat peste 10 premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind "Hot", "Love" şi "Amazing". În 2010, piesa "Hot" a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay.

Inna s-a remarcat şi din punct de vedere al frumuseţii. Vedeta a avut mai multe pictoriale în FHM România, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu