Înjurături în Parlament. Ghimpu către Ceban: Du-te-n mă-ta! VIDEO

Embed:

Punct şi de la capăt! Deputaţii moldoveni nu renunţă la înjurături atunci când se află în şedinţele în plen ale Parlamentului şi sunt văzuţi şi auziţi de o ţară întreagă. 

Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a uitat, se pare, astăzi că este în Parlament şi a apelat la înjurături pentru a se face înţeles. 

"Du-te, măi, în mă-ta, într-o parte!", i-a spus Ghimpu direct deputatului neafiliat Ion Ceban, în timp ce vorbea la microfon. 

"Conducerea Parlamentului susţine neafiliaţii şi le oferă microfon pentru a întrerupe activitatea, a vorbi aiurea. Este ora de luări de cuvânt. Cât o să tolerăm noi treaba asta, că vin trei pioni aici şi cine şi-a asumat răspunderea în ţara asta. Cineva şi-a asumat răspunderea, dar cineva a venit să buimăcească lumea", a ţinut să-şi explice gestul liderul liberalilor.

Ion Ceban spune că intenţiona să-l informeze pe liderul liberalilor despre starea dezastruoasă în care se află fosta clădire a Liceului Real. "Am întrebat în plenul Parlamentului, astăzi, ceea ce l-a iritat şi pe domnul Ghimpu, ce se întâmplă cu acele peste 100 de clădiri ale şcolilor închise, dacă în centrul Chişinăului, în plină zi, avem ceea ce vedem în aceste fotografii", a precizat deputatul.

Publika.md aminteşte că acesta nu este un caz singular. Sapătmâna trecută, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a înjurat echipa Publika TV în Parlament. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu