ÎNJURAT DE ULTRAȘII SUPĂRAȚI.Suporterii lui Paris SG îl îndeamnă pe Neymar să plece

Fervenții suporteri ai lui Paris Saint-Germain s-au supărat-foc pe Neymar Junior, care este foarte aproape să părăsească clubul.

La meciul de pe teren propriu cu Olympique Nîmes din prima etapă a campionatului francez de fotbal, ultraşii au scandat înjurături la adresa fotbalistului brazilian şi au afişat bannere cu mesaje jignitoare, îndemnând-ul pe fotbalist să plece de la echipă.

Antrenorul şi jucătorii lui PSG, însă, îl susţin pe Neymar, care nu a fost inclus în lot pentru meci.

" Există astfel de momente în viaţa noastră. Emoţiile sunt mari şi greu de controlat, dar el este încă jucătorul meu, iar eu îmi protejez toţi jucătorii. Pot să înţeleg de ce nu toată lumea a apreciat ce a zis sau ce a făcut el, dar, pe lângă toate acestea, trebuie să găsim o altă modalitate să ne exprimăm emoţiile",a  spus THOMAS TUCHEL, antrenor PSG.

" Nu ascult ce scandează suporterii din tribune. Ei plătesc pentru bilete şi au tot dreptul să facă ce vor. Cred că aşa e fotbalul uneori şi sper că lucrurile se vor clarifica repede spre binele tuturor. Noi, jucătorii, avem relaţii bune cu Neymar",a spus MARCO VERRATTI, mijlocaş PSG.

" Uneori și în cupluri mai apar probleme şi trebuie să ştii cum să le rezolvi", a spus ABDOU DIALLO, fundaş PSG.

Presa sportivă internaţională anunţă că Neymar Junior ar putea pleca de la Paris Saint Germain spre FC Barcelona, club pentru care a mai jucat între 2013 şi 2017, dar şi spre Real Madrid, care este și el în cursă pentru semnătura brazilianului.

"Galacticii" sunt dispuşi să plătească 200 de milioane de euro pentru jucător şi să îi ofere un salariu anual de 40 de milioane. Neymar Junior încă nu a decis nimic referitor la viitorul său imediat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu