ÎNJOSITOR! Un tânăr de 23 de ani a furat cutia milei din biserică. Ce pedeapsă riscă (VIDEO)

Embed:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, locuitor al raionului. Telenești, a fost reţinut  de către angajaţii IP Ciocana a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de pătrundere în biserica din sectorul Ciocana, de unde ar fi furat din cutia pentru donaţii mijloace băneşti în sumă de aproximativ  13570 lei.

Poliţia a fost alertată în dimineaţa zilei de 20 ianuarie curent. Veniţi la faţa locului poliţiştii au constatat că individul a pătruns în incinta bisericii prin spargerea geamului. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia. De asemenea  în cadrul acțiunilor de investigație și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că individul anterioar a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.  

Polițiștii întreprind măsuri special de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității lui în alte cazuri similare, înregistrate în capitală cât și pe teritoriul țării, precum și de comiterea unui jaf.

În privinţa acestuia a fost dispusă iniţierea urmăririi penale sub aspectul prevederilor art. 186 alin. 2 "Furtul" Cod penal, fiind plasat în arest preventive pentru 30 zile. Dacă i se va demonstra vinovăția el riscă închisoare de până la 4 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu