INIMA ARTISTULUI, MAI FRAGILĂ. Mihai Constantinescu a suferit trei stopuri cardiace

Cunoscutul interpret român, Mihai Constantinescu, în vâsrtă de 73 de ani, se află, în continuare, în stare critică. A suferit deja trei stopuri cardio-respiratorii, iar de aseară a intrat în moarte cerebrală, potrivit unor surse medicale din România, citate de media locală.

Specialiştii au transmis că artistul este conectat la aparate şi sunt rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate. Cântăreţul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti luni, după ce soţia lui, Simona Secrier l-a găsit în casă fără cunoştinţă.

Din cauza sănătăţii precare, artistul a fost internat, acum două zile, cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Anul trecut i-a fost înlăturat un rinichi. În ultimii 10 ani, interpretul a suportat două intervenţii la inimă, iar anterior i-au fost implantate două valve biologice.

Mihai Constantinescu are o carieră muzicală de peste 50 de ani.  El este cunoscut pentru hituri precum ”Sus în deal”, ”O lume minunată” sau ”Bună seara, noapte bună!”. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu