ÎNGROZITOR! Un tată MONSTRU arestat, după ce mai multe teste ADN au confirmat că îşi viola regulat fiica de patru ani

Un bărbat din România, care a şi-a adus fiica de patru ani la spital plină de sânge şi cu un picior rupt, a fost arestat, după ce mai multe teste ADN au confirmat că acesta ar fi violat-o repetat.

Familia a susţinut atunci că o greutate de fier de 500 de kg o rănise pe micuţă. Protecţia copilului din Ungaria a luat din familie şi fata cea mică, în vârstă de 17 luni Medicii care au consultat-o au descoperit însă că fetiţa de patru ani a fost violată în mod repetat, copila fiind imediat trecută sub protecţia autorităţilor, potrivit Observator.tv.

Ieri, 12 decembrie, poliţia l-a arestat pe tatăl fetiţiei,  un român care trăieşte la Cegled împreună cu întreaga lui familie.

El e acuzat că în ultimii doi ani a abuzat-o în mod repetat pe Andreea, fiica sa.

"Nimeni nu a rănit-o vreodată, toată lumea o iubea. Toţi aveau grijă de ea", a declarat Lucian, tatăl fetiţei, într-un interviu pentru o televiziune maghiară dat în urmă cu o lună.

"Am văzut-o când a ieşit fugind din casă, m-am întors să-l iau pe cea mic şi i-am spus ei să plece de acolo, că e periculos", e declaraţia Cristinei, mama copilei. 

"L-am chemat pe tatăl meu, căzuse peste ea greutatea, peste picior. Am fost şocat iniţial, soţia mea striga şi nu putea mişca greutatea", susţinea atunci Lucian.

Bărbatul a fost arestat după ce au fost făcute mai multe teste ADN, lui, cumnatului său şi tatălui său. Toţi au fost supuşi şi mai multor teste încrucişate cu detectorul de minciuni, informează libertatea.ro.

După două luni de anchetă, tatăl micuţei a fost arestat şi acuzat oficial. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu