ÎNGROZITOR! Un bloc locativ din sectorul Ciocana, invadat de șobolani. Locatarii cer ajutorul Primăriei

Embed:

Şobolanii le intră în case, dar oamenii aşteaptă ca autorităţile să le rezolve problema. Este vorba despre locatarii unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei care aruncă gunoiul pe jos în camera de colectare fiindcă nu au un tomberon.

Rozătoarele se înmulţesc rapid, iar oamenii sunt îngroziţi că acestea mişună deja şi prin apartamente. Locatarii clădirii spun că aşteaptă ca serviciile subordonate Primăriei să-i scape de şobolani:

"Şobolanii se plimbă pe palier şi intră chiar în apartamente. Nu am dormit câteva nopţi, până când nu am scăpat de şobolan."

"Este îngrozitor. Pe lângă faptul că şobolanii intră chiar şi în apartamente, aceştia mai rod şi cablurile de la lift. Din acest motiv liftul nu funcţionează uneori."

Oamenii spun că se confruntă cu această problemă de mai mult timp. Cu toate acestea, gestionarul blocului nu a făcut decât să ceară ajutorul Primăriei. De cealaltă parte, funcţionarii municipali susţin că nu au primit nicio solicitare şi că efectuează deratizări de două ori pe an:

"Noi în perioada aprilie şi octombrie a fiecărui an organizăm aceste activităţi de deratizare şi dezinsecţie. Respectiv anul trecut, la acest bloc au fost făcute de două ori în luna mai şi apoi în luna septembrie."

Reprezentanţii Centrului Municipal de Sănătate Publică trag un semnal de alarmă: "Şobolanii care populează în spaţii comune cu oamenii, evident că prezintă pericol pentru locatari. În primul rând să menţionăm că ei sunt purtători de aşa maladii ca leptospiroza şi tularemia."

Oamenii care se confruntă cu invazia de şobolani pot solicita serviciile companiilor private de deratizare şi dezinsecţie. Curăţarea unei scări de rozătoare costă 700 de lei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu