ÎNGROZITOR! A întreţinut relaţii sexuale cu 37 de copii racolați pe Internet

Un bărbat de 28 de ani din Sibiu a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a racolat pe reţelele de socializare copii cu vârste între 12 şi 17 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceştia, scrie news.ro.

Pentru a-i determina să facă acest lucru le dădea droguri sau alcool. Bărbatul i-a filmat pe copii, fără ca aceştia să ştie, el având instalate camere video în dormitor.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea acestuia, pentru pornografie infantilă şi act sexual cu un minor. Ulterior, Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Anchetatorii arată că, în perioada 2012 -2016, bărbatul a racolat 37 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, pe care apoi i-a determinat să întreţină raporturi sexuale cu el, realizând şi înregistrări video.

În urma unor percheziţii domiciliare, poliţiştii au ridicat mai multe sisteme informatice, fiind găsite 4.877 de înregistrări video şi 4.706 fotografii cu copii care au un comportament sexual explicit, cea mai mare parte dintre acestea fiind produse de către bărbat.

Potrivit DIICOT, în fotografii bărbatul apare "întreţinând relaţii sexuale orale sau anale cu băieţi cu vârste începând de la 12 ani".

"Ca modalităţi prin care inculpatul determina minorii să suporte actele sexuale s-a constatat că acesta le oferea diverse droguri de risc, de mare risc sau droguri sintetice (droguri din clasa amfetaminelor, MDMA - ecstasy , cannabinoizi sintetici) sau cantităţi însemnate de alcool, astfel că, aflaţi sub influenţa acestor substanţe, minorilor le era înfrântă reticenţa şi acceptau întreţinerea relaţiilor sexuale, iar în unele situaţii, ulterior întreţinerii relaţiilor sexuale, minorilor le erau oferite şi sume mici de bani. O altă modalitate prin care inculpatul racola minori în vedere întreţinerii relaţiilor sexuale era prin intermediul reţelelor de socializare, pretinzând a fi o persoană de vârstă apropiată minorilor, atractivă, de sex feminin, şi dându-le întâlnire minorilor la locuinţa", arată DIICOT, potrivit news.ro.

În acest caz au fost audiaţi 12 minori identificaţi în înregistrările video, dar şi alţi zece care au fost determinaţi de către bărbat să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Urmează să fie audiaţi alţi 15 minori, persoane vătămate, numărul total al victimelor identificate fiind în acest moment de 37.

Anterior, bărbatul a fost cercetat şi trimis în judecată pentru trafic de stupefiante: trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, import de droguri de mare risc în formă continuată, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri, deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu