Îngheţată ca în Thailanda, acum şi în Moldova. Deliciul este preparat într-un minut, chiar în faţa cumpărătorilor

Embed:

Îngheţata este cel mai căutat desert în timpul verii. Mai nou, unii producători au adus pe piaţa locală echipament ce le permite să pregătească îngheţată, în faţa clienţilor, într-un minut. Deliciul preparat în baza rețetei thailandeze se bucură de succes în rândul cumpărătorilor.

Anatol Gorbanovski spune că a văzut un video pe Internet cum, în Thailanda, îngheţata este preparată în faţa clienţilor şi s-a gândit să preia experienţa. Bărbatul a creat echipamentul necesar şi şi-a deschis o afacere dulce.

"Mi s-a părut interesant şi am inventat un echipament de probă. Ulterior am stabilit reţeta. Am decis să readuc gustul înghețatei din perioada sovietică", a precizat bărbatul.

Producătorul asigură cumpărătorii că deliciul este sută la sută natural:

"Îngheţata conţine lapte, frişcă, ouă, sare, zahăr şi vanilie. Nimic mai mult. Dacă doriţi să fie roşie adăugaţi vişine, iar dacă doriţi verde, adăugaţi kiwi. Acestea sunt singurele ingrediente folosite ca colorant. Îngheţata este pentru toate vârstele şi nu conţine substanţe alergice."

Cumpărătorii spun că le place gustul îngheţatei, dar şi modul în care este preparată:

"Are un gust deosebit. E delicioasă. Îmi aminteşte de copilărie. Probabil datorită laptelui folosit".

"Nu sunt amatoare de îngheţată, dar aceasta este naturală, gustoasă şi deosebită. Este pregătită în prezenţa mea. Depune muncă, se chinuie, amestecă. E foarte interesant".

"Eu am ales din căpşuni şi kiwi. Nu m-am aşteptat să fie pregătită atât de rapid şi interesant. Îngheţata este fină, delicioasă, fără gheaţă. Se simte că nu conţine conservanţi".

"Rece şi dulce. Ciocolată ,banană şi malină. Îngheţata aceasta e foarte gustoasă şi e dulce".

O sută de grame de îngheţată costă 35 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu