"Îngeraşii" au coborât pe pasarelă: Show-ul incendiar Victoria's Secret a costat 12 MILIOANE de dolari GALERIE FOTO

Prezentarea anuala Victoria's Secret a avut loc ieri seară la New York a făcut senzaţie. Cei 38 de " îngeraşi" ai Victoria's Secret au delecrat privirile spectatorilor cu o nouă serie de desuuri sexy, minuscule şi de top. Spectacolul de anul acesta a costat 12 milioane de dolari.

Temele prezentării de modă de anul acesta au fost "Super Angels", "Passion Play", "Angels Aquatic", "I Put A Spell On You" şi "Club Pink". Modelele au defilat în 69 de costume diferite, accesorizate cu 31 de perechi de aripi.

Printre "îngeraşii" care au defilat pe pasarelă s-a numărat Adriana Lima - prezentă pentru a 11-a oară în show-ul Victoria's Secret, Miranda Kerr - la niciu un an de când a născut, Doutzen Kroes şi Candice Swanepoel, care a deschis show-ul de la New York. Rosie Huntington-Whiteley a fost înlocuită în acest an Karlie Kloss.

Piesa de rezistenţă a show-ului Victoria's Secret a fost sutienul  Fantasy Treasure, relalizat din diamante în valoare de 2.5 milioane de dolari. Acesta a fost prezentat de modelul Miranda Kerr.

Atmosfera show-ului a fost întreţinută de Kanye West, Maroon 5, Nicki Minaj şi Cee Lo Green.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu