Ingeniozitatea unor moldoveni NU ARE LIMITE. Metoda la care au recurs pentru a ajunge în România

Un moldovean intenţiona să intre ilegal în România, însoţit de prietenul său şi folosind documentul de călătorie al acestuia. Deoarece documentele prezentate de cei doi erau eliberate pe acelaşi nume, aceştia au susţinut în faţa poliţiştilor de frontieră români că sunt fraţi gemeni.

Potrivit poliţiştilor de frontieră români, cei doi s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat în Punctul de Trecere a Frontierei Iaşi feroviar, călătorind ca pasageri în trenul accelerat, care circulă pe linia Ungheni-Iaşi.

Bărbaţii s-au legitimat unul cu un paşaport românesc şi cel de al doilea cu un paşaport moldovenesc, în care era trecut acelaşi nume, cu aceeaşi dată de naştere. mai mult, ambii au declarat că sunt fraţi gemeni.

Ca urmare, în urma controlului, s-a constat că cele două documente aparţin bărbatului care a prezentat la control paşaportul românesc, iar cel de al doilea este cetăţeanul moldovean, în vărstă de 35 ani.

Bărbaţii au declarat că intenţionau să ajungă în judeţul Constanţa în vederea găsirii unui loc de muncă. Şi pentru că conaţionalul nostru nu avea documente de călătorie valabile a avut intenţia să intre ilegal în România folosind paşaportul prietenului său.

Cazul este cercetat. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu