Ingeniozitatea n-are limită! Unde a fost inaugurat CEL MAI ORIGINAL Pom de Crăciun din Moldova

Embed:


Ingeniozitatea n-are limită! Cel mai original pom de Crăciun a fost inaugurat în satul Heciul Vechi, din raionul Sângerei. Un locuitor a improvizat un brad dintr-o glugă de coceni și l-a împodobit cu încălțăminte și CD-uri. Ca și în Capitală, gospodarul a inaugurat pomul în prima zi de iarnă. 

Marin Pînzaru a decis să facă din gluga de coceni din curtea casei un pom de Crăciun. Pentru asta nu a avut nevoie de jucării scumpe.

"Acesta e bradul de Anul Nou, făcut din ciocleji, strujeni. L-am împodobit cu tot ce am găsit pe acasă, becușoare, frumos. Acuș întunecă și facem deschiderea bradului", a declarat locuitorul satului Heciul Vechi, Marin Pânzaru. 

Seara, vecinii au fost invitați la inaugurarea pomului de Crăciun.

Oaspeții au simțit din plin atmosfera de sărbătoare. Gospodarul le-a pregătit, chiar lângă gluga împodobită, vin fiert și bucate. Masa a fost plină cu bunătăți. Nu au lipsit nici mandarinele.

Cei care doresc să admire pomul neobișnuit, trebuie să se grăbească.

"Doritorii să-l vadă au la dispoziție 10-15 zile, căci după asta, văcuța mea începe a mânca bradul. Intrarea este liberă", a spus Marin Pânzaru. 

Oamenii din Heciul Vechi au respectat și tradiția de a face poze lângă pomul de Crăciun. Filmulețul de la inaugurare a fost făcut public pe o rețea de socializare.

Acesta a înregistrat mii de vizualizări. Unii care au comentat au scris că pomul este mai frumos decât cel din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu