Ingeniozitate fără limite! Ce a fost găsit într-o scrisoare destinată unei deţinute de la Rusca (FOTO)

Angajații Penitenciarului nr.7-Rusca au înregistrat un caz de contracarare a pătrunderii obiectelor interzise în detenție. Astfel, ieri, într-o scrisoare expediată prin intermediul Întreprinderii de Stat "Poșta Moldovei" a fost depistat un cercel de culoare aurie, expeditorul fiind un deţinut din custodia Penitenciarului nr.6-Soroca, în vârstă de 38 de ani, condamnat la 9 ani privaţiune de libertate.

Răvașul era destinat unei deținute de 29 de ani, condamnată la 15 privațiune de libertate.

În aceeaşi zi, un grup mixt format din angajaţii Direcției regim și supraveghere a Departamentului Instituțiilor Penitenciare au efectuat percheziții inopinate în Penitenciarul nr.13-Chișinău.

În urma perchezițiilor efectuate în celulele persoanelor private de libertate, din diferite ascunzișuri au fost scoase 9 telefoane mobile și 8 litri de băutură alcoolică "basamac".

Totodată, astăzi, în urma verificărilor efectuate la Penitenciarul nr.6-Soroca, angajaţii insituţiei de dtenţie au depistat 2 telefoane mobile, 2 reşouri electrice confecţionate artizanal şi 6 lei.

Toate materialele au fost transmise Inspectoratelor de Poliţie din raza dislocării instituțiilor de detenție în scopul investigării cazurilor şi luării unor decizii conform legislaţiei.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu