INGENIOS. Și-a mințit soția că a câștigat la loto și că a fost răpit de români, ca aceasta să nu-l părăsească. Ce a urmat după

Pentru că risca să-și piardă familia, un italian în vârstă de 56 de ani și-a păcălit rudele că a câștigat cinci milioane de euro la loterie și și-a înscenat inclusiv o răpire, ca totul să pară mai real. În rolurile secundare erau doi români imaginari, răufăcătorii, scrie digi24.ro.

Păcăleala a durat mai bine de un an și s-a sfârșit luna trecută, când bărbatul din orășelul Pero, de lângă Milano, s-a prezentat într-o cazarmă a Carabinierilor și a povestit cum doi români l-au răpit și sechestrat ca să-i fure "lozul" norocos.

Chiar dacă au plecat cu ancheta din punctul în care toată lumea credea că italianul este noul milionar al localității, nu le-a luat mult să-și dea seama că ceva este în neregulă.

Falsul milionar a inventat povestea pe loc, din lipsă de idei, când soția i-ar fi propus să meargă la bancă pentru a încasa banii de la loterie.

Speriat, a dispărut o zi și, pentru că nu avea cum să justifice totul, a inventat răpirea. Acesta a recunoscut, sub presiunea forțelor de ordine, că a inventat povestea ca să-și recucerească soția.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu