Înfrângere pentru echipa lui Alexandru Epureanu, Istanbul Bașakșehir. Aceasta a pierdut cu 1-2 pe teren propriu

Echipa fotbalistului moldovean Alexandru Epureanu, Istanbul Bașakșehir, a pierdut pe teren propriu cu 1-2 prima manșă a confruntării cu FC Sevilla din play-off-ul Ligii Campionilor. Ibericii au început mai bine și au deschis scorul în minutul 16 prin Sergio Escudero. Gruparea turcă a restabilit echilibrul în repriza secundă prin Eljero Elia, care a profitat și de o eroape comisă de portarul Sergio Rico.

Totuși, Sevilla a smuls victoria cu 6 minute până la final, când a înscris Wissam Ben Yedder. Căpitanul echipei noastre naționale a jucat toate cele 90 de minute ale partidei.

Tot cu 2-1, Olympiacos Pireu a dispus, acasă, de formația croată Rijeka. Elenii au fost conduși la pauză, însă au revenit și au răsturnat soarta întâlnirii. Jacques Alaixys Romao a fost eroul gazdelor, el reușind să puncteze în al treilea minut de prelungiri.

Într-un mod identic au decurs ostilitățile și în partida dintre Hapoel Beer-Sheva din Israel și Maribor din Slovenia. La fel ca și Olympiacos, formația din Israel a fost condusă pe teren propriu, dar în final s-a impus cu 2-1. Atacantul lui Hapoel, Anthony Nwakaeme a marcat dintr-un voleu formidabil, probabil, cel mai frumos gol al serii

Napoli a făcut un pas important spre grupele Ligii Campionilor. Formația italiană a învins, pe stadionul San Paolo, cu 2-0, pe reprezentanta Franței, Nice. Francezii au terminat jocul în 9 oameni după eliminările lui Vincent Koziello și Allasane Plea.

Celtic Glasgow a stabilit scorul serii în Liga Campionilor. Scoțienii au dispus cu 5-0 de FC Astana din Kazahstan și sunt ca și calificați în faza grupelor. Manșa retur vor avea loc pe 22 august.

Pe aceeaşi temă