ÎNFRÂNGERE DRAMATICĂ pentru echipa USM. Elevii lui Dudicov au pierdut meciul cu Dinamo Tiraspol

Embed:

Echipa Universităţii de Stat din Moldova a suferit o înfrângere dramatică în partida cu Dinamo Tiraspol în Campionatul Moldovei de volei masculin. Elevii lui Alexandru Dudicov au ratat o minge de meci şi au pierdut în final cu 2-3.

USM a condus la seturi cu 2-1, însă deţinătoarea titlului a revenit şi şi-a adjudecat uşor al patrulea act cu 25-15. În setul decisiv "studenţii" au fost la un pas de victorie, când au condus cu 14-13, dar în cele din urmă au cedat cu 14-16.

"A fost greu, bineînțeles. Este sfârşitul sezonului regulat şi toate echipele doresc să-și atingă obiectivele stabilite. Consider că am avut mai mult noroc. Ei ne-au învins la Tiraspol, iar noi am câştigat aici. Totul este corect", a menţionat Alexandru Rebdelo, antrenor Dinamo Tiraspol.

"Ne-am dorit victoria, dar nu totul depinde de noi. Norocul a fost astăzi de partea lui Dinamo Tiraspol. MUSCA Dacă luăm în calcul faptul ca echipa noastră este mai tânără decât formaţia adversă, putem spune că avem perspective bune", a precizat antrenorul USM.

În celelalte meciuri ale etapei, liderul clasamentului, Dinamo-MAI Chişinău, a dispus de formaţia Universităţii Politehnice din Moldova, iar Zidarul Nisporeni a învins pe Speranţa-Găgăuzia Vulcăneşti.

Prima parte a campionatului naţional de volei se va încheia pe 25 februarie. Apoi va urma faza play-off în care se califică doar primele patru clasate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu