Infracțiune descoperită în timp record! Doi hoți, reținuți imediat după comiterea unui furt (VIDEO)

Încă o infracțiune descoperită în timp record! Angajații Inspectoratului de Poliție Râșcani au reușit, noaptea trecută, să dea de urmele a doi hoți, imediat după comiterea unui furt în comuna Stăuceni.

Aceștia au pătruns în depozitul unui bloc aflat în construcție, de unde au furat mai multe unelte. Nu au reușit să ajungă prea departe. Au fost reținuți și încătușați, iar la scurt timp și-au recunoscut fapta.

Îndată ce au primit semnalmentele suspecților, oamenii legii au pornit în căutarea lor. Nu a durat mult și cei doi au fost observați în parcul din apropiere. Unul dintre suspecţi avea un sfredel în mână.

După ce au fost recunoscuți de către martori, presupuşii hoţi au fost reținuți și transportaţi pentru audieri la sediul Poliției.

Nu este prima dată când acest şantier de construcţie devine ținta hoților. Un caz similar a fost înregistrat duminica trecută, însă atunci poliţia nu a fost anunțată.

Acum anchetatorii urmează să stabilească dacă și în primul caz au acţionat cei doi reţinuţi.
Ambii tineri, unul de 22 de ani și altul de 23, au fost angajați anterior la această construcție, dar au plecat după o săptămână. 

În urma acestui caz pe numele lor a fost deschisă o cauză penală pentru furt. Conform legislației, o astfel de infracțiune, comisă de două sau mai multe persoane, se pedepsește cu amendă de până la 50 de mii de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau cu închisoare de până la patru ani.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu