Informaţii oficiale şi imagini şi cu Audi RS5 2013

Imagini şi informaţii oficiale cu Audi RS5 2013. Cele mai mari schimbări pentru RS5 sunt oarecum aparente, deoarece partea din faţa a primit cea mai mare atenţie. În timp ce grila inferioară şi spoiler-ul rămân neschimbate, grila centrală va fi diferită şi va avea colţurile tăiate, precum şi un inel de echilibrare mai subtil, scrie stiriauto.ofsaid.ro.

Farurile dau o formă de ansamblu ce va face ca maşina "să aiba loc" oriunde vor vrea să se adune proprietarii de A6 si A7. Noile lumini au o formă mult mai cizelată, iar LED-urile individuale vechi au disparut. În locul lor sunt tuburi de lumină mult mai moderne, care execută aproape un circuit complet în jurul carcasei farurilor.

Designul interior rămâne neschimbat. Tapiteria de la geamul lateral este acum neagră, în locul culorii metalice pe care o avea în trecut. La partea din spate, lentilele uşor mai închise la culoare acoperă stopurile revizuite din punctul de vedere al designului. Actualizări minore includ detalii precum un schimbător de viteze nou sau o reducere a numărului de butoane MMI.

Deoarece modelul RS a fost el însuşi ceva adăugat la gama de automobile Audi cu un "5" în numele lor, acesta nu are actualizări în ceea ce priveste propulsia aşa cum vedem la coupe-ul S5.

Motorizarea si transmisia. Sigur, tentaţia de a muta maşina la noul twin-turbo de 4.0 litri V-8 a fost mare, dar motorul de 4.2 litri pentru care s-a optat în final este unul extrem de seducător. La fel ca motorul, componentele de  suspensie RS5, transmisia şi tracţiunea pe toate roţile rămân neschimbate. Frânele opţionale de carbon-ceramic ramân şi ele, în timp ce rotoarele standard de fier au un design revizuit.

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu