Infirmieră ÎNJUNGHIATĂ la Bălţi. REACŢIA administraţiei spitalului în care a avut loc cazul

Embed:

Caz ieșit din comun la Bălți. O infirmieră din spitalul municipal a fost înjunghiată în piept cu un cuțit chiar în timpul serviciului de către un fost pacient. Femeia a ajuns la Reanimare, dar acum se simte mai bine.

Conducerea spitalului spune că incidentul, care a avut loc sâmbătă seara, nu are legătură cu activitatea profesională a infirmierei.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Femeia a refuzat să vorbească în fața camerei, dar ne-a spus că bărbatul era în stare de ebrietate când a dat buzna în spital. A scos cuțitul și a înjunghiat-o.

Acesta s-a tratat anterior în secția în care lucrează victima.

Potrivit poliției, la mijloc ar fi niște conflicte personale.

"Incidentul s-ar fi iscat în urma unor conflicte anterioare între inculpat și victimă", a declarat ofițerul de presă al IP Bălți, Olga Bejenaru. 

Infirmiera a fost internată în stare gravă în Secția Reanimare, iar ulterior a fost transferată în Secţia Chirurgie.

"Bolnava a fost internată cu traumă penetrantă a cavităţii peritoniale cu lezarea mezoului, dar fără lezări a organelor importante. La moment starea ei este grav - stabilă. Urmează tratament post conservativ şi îngrijiri post operatorii", a declarat şeful Secţiei Chirurgie, Sergiu Levinţa. 

Colegii femeii nu au vrut să comenteze incidentul.

Potrivit conducerii spitalului, cearta dintre cei doi nu ar avea legătură cu activitatea instituţiei. Deocamdată, nu se știe care a fost motivul neînțelegerilor.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru vătămare intenționată gravă.

Agresorul riscă până la zece ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu