Infiniti G37 – un japonez cu propulsie nemțească GALERIE FOTO

Ceea ce până acum era la nivel de zvon a fost confirmat de Andy Palmer, vice-președintele diviziei globale Infiniti - Nissan, care a declarat că „următorul G va apărea exact peste un an”. Însă dezvelirea nu va aduce multe surprize, aspectul fiind deja vizibil în câteva imagini spion, notează topgear.ro. Imagini din care putem observa că designerii de la Infiniti au fost destul de zgârciți în a aduce modificări, astfel încât G37 cu facelift este aproape identic cu modelul actual

În schimb, la capitolul motorizări lucrurile ar putea sta altfel. Palmer nu a oferit detalii despre motorarele care se vor afla sub capota noului G, dar a recunoscut că parteneriatul dintre Nissan și Mercedes-Benz face pași rapizi. Astfel, pentru început este de așteptat ca G37 să fie propulsat de motoarele în 4 cilindri care se vor afla și pe C-Class, dar am putea vedea ulterior și motoare cu 6 cilindri, așezați în V. 

Întrebat dacă Nissan ia în calcul și un V6 supraalimentat, Palmer a mai spus că „toată lumea încearcă în ziua de azi să ofere unui motor V6, o putere de V8, așa că supraalimentare își are rostul”. Neconfirmate de Palmer, informațiile care mai cirulă relevă și o posibilă motorizare hibridă, disponibilă momentan pe Infiniti M35h.

Așadar, mai avem de așteptat până în primăvara lui 2013 pentru a admira noua față a G-ului, care se pare că va ascunde sub un aspect asiatic o propulsie nemțească. Tu ce crezi, va da roade combinația japonezo-germană?

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu