INEDIT! Un tânăr designer își face haine din hârtie: Vreau să-mi deschid o companie (VIDEO)

Embed:

Pentru mulți, moda e o pasiune care costă. Nu și pentru Cedrig Mbengi, un tânăr designer din Congo care își face haine din hârtie. El folosește ziare, cărți și caiete pentru a crea pantaloni și tricouri.  

Cedrig este pasionat de modă de când se știe. Cu ceva timp în urmă, investea mulți bani în piese de brand. Dar într-o noapte s-a visat dichisit în hârtie din hârtie și a hotărât să-și schimbe toată garderoba.

"Pentru a crea hainele, nu am nevoie decât de foarfece, hârtie și lipici. Iar ele pot fi purtate și de femei, și de bărbați", a precizat Cedrig Mbengi.

Tânărul își promovează intens creațiile. El poartă doar haine din hârtie, iar atunci când trece pe stradă, toți se uită după el:"Când merg pe la evenimente importante și oamenii îmi apreciază stilul. Hârtia este foarte importantă. Din hârtie se fac chiar și banii. "

Cedrig vrea să-și extindă afacerea, căci consideră că este de perspectivă: "Îmi doresc să ajung un mare artist. Vreau să-i învăț și pe alți tineri să facă haine din hârtie și să-mi deschid o companie."

Congo este a treia cea mai mare țară din Africa. Deși are multe resurse naturale, este considerată una dintre cele mai sărace.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu