INEDIT! Moldovan National Youth Orchestra a organizat un flashmob în PMAN

Moldovan National Youth Orchestra a apărut, din nou, într-un mediu inedit. De această dată, percuționiștii orchestrei au desfășurat un flashmob în fața Arcului de Triumf. Aceștia au venit cu un număr la tobe prin care cheamă oamenii la concertul din 28 august.

Trecătorii s-au oprit pentru a savura ritmul creat de tinerii instrumentiști.

Membrii partidei de percuție au fost aleși să susțină acest flashmob pentru că atrag multă atenție, iar experiența le-a fost pe plac.

"E o senzație foarte plăcută când oamenii se opresc, se uită. E foarte important să poți să duci muzica oamenilor și pe stradă", a spus membrul orchestrei, Ovidiu Andriş. 

"Un pic emoții pozitive. Multe realizări am avut făcând muzica și sunt foarte bucuroasă să cânt la instrument de percuție", a spus membra orchestrei, Andreea Cocieru. 

Acesta nu este primul flashmob organizat de tineri.

"Am mai făcut flashmob-uri și în Piața Centrală în Chișinău, și în lanul de grâu și ne-a venit această idee spontan și am crezut că de ce nu", a spus organizatorul flashmobului, Irina Faraday. 

Scopul evoluției în stradă este promovarea atât a muzicii clasice, cât și a orchestrei. Prin intermediul acestei acțiuni, tinerii s-au adresat publicului cu un mesaj.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu