INEDIT! Au invitat oamenii la festivalul Cronograf, colindând Chișinăul într-un camion

Embed:

Publicitate muzicală pe străzile Capitalei. Un band local de muzică rock a colindat Chișinăul într-un camion și a umplut de energie spectatorii din stradă. Ei au cântat live şi i-au invitat astfel pe toţi la festivalul internaţional de film Cronograf and Music. Iniţiativa a impresionat trecătorii şi a stârnit zeci de zâmbete.

"CRONOGRAF and Music on a Truck" este o replică a campaniei de publicitate a trupei britanice "The Rolling Stones" din anul 1975. Atunci ansamblul și-a promovat albumul nou lansat, cutreierând străzile New York-ului într-un camion, interpretând piesele de pe noul album.

"În momentul în care discutam cu colegii de la Cronograf cum am putea să promovăm mai eficient Cronograf and Music, am scos-o din sertarul din spatele creierului şi sunt extrem de bucuros că a fost posibil să organizăm asta", a declarat Lilian Severin, organizator.

Trupa "FlashBlood" are patru membri şi este din oraşul Străşeni. Tinerii spun că au acceptat cu drag provocarea de a cânta rock din mers.

Locuitorii Capitalei au rămas impresionaţi de concertul din stradă, iar unii s-au grăbit să-i filmeze cu telefonul mobil:

"Atenţia atrage foarte mult. Noi de departe am auzit şi ne-am apropiat. Ideea e foarte bună de advertising".

"Prima dată văd. Îmi pare ceva frumos, binevenit".

"Eu cred că băieţii fac o treabă minunată şi cred că este fain ce fac ei. Aş vrea să fiu şi eu unul dintre ei".

"CRONOGRAF and Music" este organizat în premieră şi şi-a propus să adune iubitorii de film documentar și cei de muzică. Festivalul va începe vineri, 26 mai pe strada pietonală Eugen Doga. În fiecare seară vor avea loc concerte și proiecții de film în aer liber.

"Prima zi de Cronograf and Music care va începe la ora 19 cu un concert. La 20:00 va fi al doilea concert şi la ora 21:00 programul se va încheia cu un film documentar şi aşa patru seri la rând", a precizat Diana Guja, coordonator comunicare CRONOGRAF.

Festivalul internaţional de film CRONOGRAF a ajuns la 14-a ediţie şi se va desfăşura între 25 şi 31 mai la cinematograful Odeon. În acest an, la concurs vor participa 51 de filme din 30 de țări, iar 8 pelicule sunt din Republica Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu