Îndrăgostiţi în ajunul sărbătorilor? Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cu o piesă ritmată şi un videoclip călduros de iarnă (VIDEO)

Embed:

Cleopatra Stratan îşi surprinde fanii cu un nou produs muzical. În ajunul sărbătorilor de iarnă, tânăra a lansat cântecul Cozonac. Noua melodie a fost realizată împreună cu interpretul din România, Edward Sanda. Cei doi au filmat şi un videoclip, care a acumulat deja peste 160 de mii de vizualizări pe Youtube, într-o singură zi.

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au jucat rolul a doi îndrăgostiţi, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Ritmul melodiei cu siguranţă va crea tuturor bună dispoziţie.

În luna unie, Cleopatra a lansat melodia "Te las cu inima", o continuare a cântecului "Ghiţă" realizat când încă interpreta avea doar trei ani. Videoclipul a acumulat peste 38 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cleopatra Stratan are 16 ani, iar până acum a intrat în Cartea Recordurilor de şase ori: în calitate de cel mai tânăr artist de succes, cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de zece mii de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV, dar şi cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de două ore în faţa unui public numeros.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu