ÎNDRĂGOSTIŢI DE FOC. Un grup de tineri din Capitală au organizat un fire show impresionant

Embed:
Un grup de tineri pasionaţi de foc au organizat un fire show impresionant în unul din parcurile Capitalei. Evenimentul a adunat zeci de spectatori de toate vârstele care au rămas uimiţi de cele văzute.

În viaţa de zi cu zi sunt oameni de diferite profesii, însă atunci când urcă pe scenă, focul îi schimbă totalmente. O spun actorii care de mai mulţi ani formează o trupă şi organizează cu regularitate asemenea show-uri. Spectatorii nu se mai pot rupe de la aceste imagini.

"Bravo! Aş vrea şi eu să pot aşa."

"M-a impresionat foarte mult. Sunt multe efecte speciale, pară şi scântei. Super!"

"Mi-a plăcut reprezentarea, mai ales când a ieşit un nor de scântei. Este foarte impresionant."

O strălucire deosebită au adus elementele de Sparkle Show cu scântei.

"Este un element mai periculos, deoarece scânteile se obţin dintr-un praf de cărbune, care sare pe actor. Deci trebuie purtată o haină protectoare specială. Stofa obişnuită nu rezistă", a spus Elena Truhina, conducătorul trupei. 

Toate costumele pentru show-uri, cât şi antrenamente, sunt confecţionate de mâinile membrilor trupei. Aceştia spun că au îndrăgit focul încă de mici.

"De când mă ţin minte, de la grădiniţă, întotdeauna m-a impresionat focul. De atunci sunt fermecat de el", a zis Serghei Cebotari, membru al trupei.

Totuşi, focul nu este o joacă.Pentru a exclude orice pericol, actorii se antrenează sistematic.

"Cu cât este mai impresionant elementul, cu atât este mai periculos. Datorită acestor senzaţii tari ne place această activitate", a spus Alexandra Andrieș, membră a trupei.

Pentru luna mai, trupa "Volinîe faerşiki" pregăteşte un nou spectacol.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu