Individul care a lovit o maşină la protestul lui Năstase, acelaşi care a atacat artiştii ambulanţi (VIDEO)

Embed:

Individul care a lovit o maşină la protestul din centrul Capitalei din această dimineaţă a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al oraşului Leova în vârstă de 39 de ani. Acesta îşi recunoaşte vina. 

CITEŞTE ŞI: Cetăţeni de culoare, agresaţi de protestatarii lui Năstase în centrul Capitalei. Artiştii ambulanţi voiau doar să cânte (VIDEO)

Mai mult decât atât, suspectul este unul dintre indivizii care, în timpul protestului din 21 iunie, au lovit cu picioarele câțiva artiști ambulanți, aflaţi în fața Poștei Moldovei. Acesta şi-a justificat fapta, susţinând că tinerii ar fi deranjat la protest.

Pentru fapta sa, individul riscă amendă de până la 1.500 de lei sau muncă în folosul comunităţii. 

CITEŞTE ŞI: Protest cu îmbrânceli. Susţinătorii lui Năstase au vrut să intre forţat în Primărie, iar un şofer a fost atacat de un manifestant (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că un nou protest în centrul Capitalei a avut loc în această dimineaţă. Andrei Năstase şi susţinătorii săi, nemulţumiţi de decizia Curţii Supreme de Justiţie, au scandat în faţa Primăriei.

Manifestaţia nu a trecut fără incidente. Liderul PPDA i-a îndemnat pe oameni să intre forţat în clădirea primăriei, fapt care a provocat îmbrânceli cu poliţiştii.

După busculada cu forţele de ordine, protestatarii au blocat intrarea în Primărie.

Ulterior, demonstranții, în frunte cu Andrei Năstase şi Maia Sandu, au mărşăluit în cercuri pe bulevardul Ştefan cel Mare. 

Din cauza protestului, au fost modificate și itinerarele mai multor linii de troleibuz și microbuz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu