Individul acuzat de omorul celor trei adolescenţi din Mereşeni a primit 30 de zile de arest

Embed:

 

Tânărul de 23 de ani acuzat de omorul celor trei adolescenţi din satul Mereşeni, raionul Hânceşti, a primit 30 de zile de arest preventiv. În timpul şedinţei, acuzatul şi-a acoperit mereu faţa, iar la ieşire din sală a refuzat să discute cu jurnaliştii.

Avocatul susţine că bănuitul îşi recunoaşte vina. Presupusul ucigaş i-ar fi povestit că a venit acasă la victime ca să o cunoască pe o tânără pe care a văzut-o pe reţelele de socializare.
Acolo a înţeles însă că partenerul de discuţii de pe internet era de fapt un băiat deghizat în fată. Haine femeieşti ar fi purtat şi cel de-al doilea băiat din casă, iar acest lucru l-ar fi scos din fire.

"- Cât de mult regretă cele întâmplate?
- Regretă mult cele întâmplate. S-a întâmplat totul spontan şi nu şi-a dat seama ce a făcut", a menţionat Serghei Canţăr, avocat. 

Ieri, într-un interviu acordat pentru Publika TV şi tatăl suspectului din satul Caracui spunea că fiul său i-a mărturisit că cei doi tineri i-au făcut avansuri sexuale. Potrivit procurorilor, în data de 25 ianuarie, învinuitul ar fi chefuit cu cei doi băieţi de 17 şi 18 ani şi o fată de 15 ani prezentă în casă, iar apoi i-ar fi bătut cu un topor. Tânărul a incendiat locuinţa pentru a ascunde urmele crimei.

"Vina şi-o recunoaşte integral cu excepţia faptului că nu a cunoscut faptul că sunt minore persoanele. Dumnealui declară că în rezultatul unui conflict spontan apărut între ei şi faptul că se afla în stare de ebrietate alcoolică", a declarat Grigore Clevad,  procuror al Procuraturii raionului Hânceşti.

Doi adolescenţi, o fată de 15 ani şi un băiat de 17 ani au fost găsiţi carbonizaţi şi cu semne de moarte violentă, după ce casa în care locuiau a fost incendiată. În timpul tragediei, băiatul de 18 ani a fost scos afară de vecini, iar patru zile medicii au luptat pentru viaţa sa.

Dar, în ciuda eforturilor doctorilor, pacientul a murit din cauza leziunilor cranio-cerebrale grave. Individul de 23 de ani, acuzat de triplul omor, riscă detenţie pe viaţă. 

Suspectul i-ar fi ucis pe cei trei tineri cu un topor, apoi a dat foc la casă. 

CITEŞTE ŞI: Crimele din Mereşeni. Cel de-al treilea tânăr, internat în stare gravă, a murit pe patul de spital

PUBLIKA.MD aminteşte că băiatul de 18 ani, care a ajuns în comă la spital, în urma incendiului din satul Mereşeni, Hânceşti, a murit. Potrivit medicilor de la Spitalul raional, victima avea leziuni cranio-cerebrale grave.

Tragedia a avut loc duminică. Doi adolescenţi, o fată de 15 ani şi un băiat de 17 ani au fost găsiţi carbonizaţi şi cu semne de moarte violentă, după ce casa în care locuiau a fost incendiată.

În timpul tragediei, băiatul de 18 ani a fost scos afară de vecini, iar patru zile medicii au luptat pentru viaţa sa. 

CITEŞTE ŞI: Cine este suspectul în cazul dublului omor din Mereşeni. SCENARIUL CRIMEI

Toate cele trei victime ar fi fost lovite cu un topor de un tânăr de 23 de ani, cu care tinerii au chefuit.

Potrivit poliţiei, bănuitul a venit în casa tinerilor, pentru a face cunoştinţă cu o fată pe care a cunoscut-o pe internet.

Totul s-a dovedit a fi o farsă, întrucât cei doi băieţi erau îmbrăcaţi în haine de femeie.

Atunci, suspectul şi-ar fi pierdut controlul şi a luat un topor, cu care i-a lovit pe tineri.

Dacă individul de 23 de ani va fi găsit vinovat, atunci acesta riscă detenţie pe viaţă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu