Indicatoare vandalizate de dragul artei. Primăria Chişinău S-A SUPĂRAT FOC (FOTO)

Nu e este mâna Primăriei. Iar poliţia a fost deja sesizată. Este reacţia autorităţilor municipale, după ce mai multe străzi din Capitală au apărut indicatoare amuzante. 

Într-un comunicat emis presei, Primăria Capitalei comunică "aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale ale municipiului Chişinău".

Mai mult decât atât, autorităţile se plâng că "trebuie să cheltuim surse financiare pentru demontarea unor indicatoare rutiere, în loc să instalăm indicatoare rutiere în locurile necesare". 

Chiar dacă autorii "operelor de artă" nu au fost identificaţi deocamdată, iar gestul lor a trezit multe zâmbete, "primăria municipiului Chişinău va sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare".

În acelaşi comunicat se precizează că "primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu