Independența sărbătorită cu votcă și bere, fără acordul autorităților VIDEO

Embed:

Deşi comercializarea băuturilor alcoolice a fost interzisă în preajma Pieţei Marii Adunări Naţionale, se pare că la concertul de sâmbătă interdicţia nu a fost respectată. Unii comercianţi de la gheretele instalate în apropiere, pe ascuns, dar vindeau totuşi bere. Mai mult, era destul de simplu să pătrunzi în perimetrul unde avea loc spectacolul cu sticle de băuturi alcoolice. Asta pentru că poliţiştii nu îi verificau minuţios pe toţi cei care veneau în Piaţă.

Ne apropiem de o gheretă amplasată la intersecţia străzilor Puşkin cu Varlaam. Deoarece se află în apropierea Pieţei Marii Adunări Naţionale, avea interdicţia de a comercializa băuturi alcoolice.

”Este bere ...  de un litru, de jumătate de litru. Votcă și cconiac n uavem”, spune o vânzătoare filmată de Publika TV cu o cameră ascunsă.

În magazinele situate în preajma Pieţei s-a permis vânzarea băuturilor tari, dar nu şi pentru minori. Sâmbătă, centrele comerciale au fost însă asaltate de tineri care cumpărau bere. Doar că nimeni nu le verifica actele să vadă dacă printre ei sunt şi minori.

O altă regulă impusă de către autorităţi a fost interzicerea accesului în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu băuturi alcoolice. 

Deoarece poliţiştii nu îi verificau minuţios pe toţi cei care intrau în piaţă, un angajat Publika TV, care nu s-a legitimat, a trecut de cordonul de poliţişti cu o sticlă de votcă în pachet. 

Solicitat de Publika TV, Silviu Muşuc, vice-comisarul municipiului, a spus că a verificat personal toate gheretele din preajma Pieţei Marii Adunări Naţionale şi este imposibil ca acestea să fi comercializat bere. Cât despre accesul la concert cu băuturi alcoolice, oficialul spune că va lua măsuri, iar pe viitor regulile vor fi şi mai stricte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu