Îndemn bisericesc! Episcopul Marchel cheamă la proteste

Embed:

Biserica este tot mai categorică faţă de Legea antidiscriminare. Astăzi, episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, a îndemnat feţele bisericeşti şi enoriaşii să protesteze împotriva acestei legi.

"Să stopăm acest proiect diabolic. Îndemn ca la cerinţa preoţilor, când acest proiect va urma calea de la Guvern spre Parlament, să ne adunăm toţi la Chişinău şi să protestăm, să spunem că nu dorim sodomizarea societăţii", a declarat episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel.

Totodată, preşedintele organizaţiei Pro-Ortodoxia, Ghenadie Valuţă, a menţionat că oficialii europeni vor să transforme Moldova într-o platformă de promovare a relaţiilor dintre homosexuali. "Dacă acum nu ne mobilizăm, pe urmă va fi târziu. Nu este scris care minoritate, de aceea şi pedofilii, şi necrofilii tot vor avea drepturi", a reiterat Ghenadie Valuţă.

În cadrul întrunirii, a fost întocmită o adresare către preşedintele ţării, Nicolae Timofti, prin care îi cer să convingă autorităţile să renunţe la adoptarea Legii antidiscriminare.

Aproximativ 200 de preoţi, reprezentanţi ai comitetelor bisericeşti, dar şi credincioşi din nordul ţării s-au întrunit azi la Bălţi, la o adunare generală a eparhiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu