INDAGRA 2018: Cel mai mare târg internaţional de produse din agricultură are loc la Bucureşti

La Bucureşti se deschide INDAGRA 2018, târg internaţional de produse din domeniul agriculturii, ce se va desfăşura în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018.

Expoziţiile INDAGRAB FOOD şi EXPO DRIK au loc concomitent. La manifestări sunt prezente peste 750 de companii din 25 de ţări, pe parcursul a cinci zile de expoziţii şi activităţi conexe (seminarii, conferinţe, mese rotunde), în cadrul evenimentelor care aduc în atenţia publicului noutăţile din agricultură, horticultură, zootehnie, alimentaţie publică şi băuturi.

INDAGRA 2018 reuneşte companii din întreaga lume, dintre care peste 380 sunt din România. Gradul de internaţionalizare a târgului este de 31%, în creştere faţă de ediţia de anul trecut cu 11%.

La eveniment sunt prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, printre care se numără Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Belarus, Cehia, Finlanda, Republica Moldova, Rusia, Coreea de Sud.

INDAGRA FOOD este un târg internaţional pentru industria alimentară, iar EXPO DRINK este dedicată vinurilor, berii şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu