INCREDIBIL. Unde a ajuns POŞTA pentru PRIMA DATĂ, după 8 ani

Pentru prima dată în opt ani, palestinienii primesc corespondență internațională. Scrisori, pachete, cadouri și chiar un scaun cu rotile au sosit în Cisiordania, după ce Israelul a permis ca 10 tone de corespondență trimisă către teritoriul palestinian să ajungă la destinatari, scrie libertatea.ro.

Mii de colete și plicuri trimise din toată lumea au fost adunat într-o încăpere din Ierihon, iar de acolo urmează să fie sortate și trimise la destinatari. Ele urmează să fie transportate de poștași cu scutere în orașul Ramallah.

Peste 10 tone de corespondență care aveau drept destinație Palestina nu au fost livrate din 2010 până în prezent, deoarece Israelul – care controlează frontierele Cisiordaniei – nu a permis transferul acestora.

Poștașul Ramadam Ghazawy acționează în prezent ca detectiv, încercând să identifice adresele estompate de timp spune că va fi nevoie de cel puțin două săptămâni pentru ca el și colegii lui să reușească să livreze coletele și plicurile.

Israel a fost de acord să permită transferul corespondenței din Cisiordania spre Iordania o singură dată, punând în aplicare un acord semnat în acest sens în 2016.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu