INCREDIBIL! Un rus şi-a comandat un smartphone pe Aliexpress. Când a primit coletul a rămas ŞOCAT

Un locuitor al oraşului Krasnodar a povestit pe o platformă online despre ghinionul pe care l-a avut atunci când şi-a comandat trei telefoane pe renumitul site de cumpărături Aliexpress.

Potrivit bărbatului, de fiecare dată când deschidea coletul rămânea şocat: în interior se aflau bucăţi de lemn, iar ultima comandă făcută nici măcar nu i-a fost livrată, scrie lenta.ru.

Cumpărătorul a povestit că a comandat online două telefoane Xiaomi Mi4c, care s-au ieftin extrem de mult. Vânzătorul i-a expediat coletul din Singapore, iar peste două săptămâni acesta i-a ajuns prin intermediul "Poşta Rusiei". 

I s-a părut suspect faptul că atunci când a cântărit coletul, acesta era cu 100 de grame mai uşor decât era indicat pe site. În prezenţa poştaşului, acesta a deschis coletul şi a descoperit acolo bucăţi de lemne. 

A mai făcut încă odată o comandă online, la alt vânzător, însă istoria s-a repetat. 

Fiind sigur că a treia oară nu va avea acelaşi ghinion, bărbatul a comandat din nou acelaşi model de telefon. Însă de acesta dată, coletul nici nu a ajuns la destinaţie. 

Potrivit locuitorului din Krasnodar, acesta nu este primul caz când cumpărătorii sunt traşi pe sfoară de vânzătorii de pe acest site de vânzări online. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu