INCREDIBIL! Un african din Mali a ajuns să se înece în lacul din sectorul Râşcani (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un tânăr, originar din statul african Mali, s-a înecat aseară într-un lac din Capitală. În timpul unui joc, în parc, acesta a scăpat mingea în iaz şi a vrut să o scoată, însă nu a reuşit să iasă din apă. 

Tragedia s-a produs aseară în sectorul Râşcani al Capitalei. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a ieşit la plimbare împreună cu iubita sa, moldoveancă.

"A căzut mingea în apă. S-a dus după minge şi nu a mai venit înapoi. Domnişoara a fugit, uitaţi-vă ea nu mai este. Erau numai ei doi. Am ajuns aici şi am întrebat unde e fata cu care era Adji şi ei au spus că fata s-a dus, ea nu mai este. Asta nu e ceva normal, că el a murit şi ea s-a dus", a spus un prieten de-al celor doi.

După o oră de căutări, salvatorii au reuşit să scoată din apă corpul tânărului. Au încercat să-l readucă la viaţă, dar nu le-a reuşit.

"La faţa locului s-a deplasat detaşamentul de salvatori şi grupa operativă a Inspectoratului Ciocana. Ulterior, din apa iazului a fost recuperat cadavrul unui cetăţean de origine străină", a precizat anchetatorul Dumitru Achimenco.

Prietenii bărbatului sunt în stare de şoc.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta circumstanţele în care s-a produs tragedia. Tânărul locuia în Republica Moldova de aproape patru ani. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu