INCREDIBIL! Singura poză cu Anastasia Cecati însărcinată, făcută publică! Tânăra model ucisă de soţul stomatolog îşi ascundea burta

Toată lumea s-a întrebat cum arăta Anastasia Cecati pe perioada sarcinii.Tânăra de 31 de ani ucisă de soţ duminică a publicat o singură poză cu ea, în care se vede că ascunde burta de gravidă.

Anastasia Cecati era fotomodel şi posta numai imagini cu ea cu silueta trasă prin inel, în ipostaze foarte sexy. Ei bine, de Crăciun a decis să facă publică o fotografie cu ea însărcinată. Purta o rochie tricotată cu care încerca să ascundă burta de gravidă, dar nu a reuşit în totalitate. Se vedea că urma să devină mamă în curând.

Anastasia Cecati părea foarte fericită. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple la nici o lună de când a adus-o pe lume pe fiica ei şi a lui Alexei Mitachi

Anastasia Cecati a fost ucisă duminică de soţul ei, cel alături de care avea o fetiţă de numai trei săptămâni. Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis imediat după ce a comis crima. Cei doi au fost conduşi pe ultimul drum miercuri. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu